Welkom op de website van Baltex

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Mail ons en u krijgt snel antwoord.

Contact

Zakelijke projecten

Wij verrichten onderhouds- en reparatiewerkzaamheden om uw woningen in goede staat te brengen en te houden.
Voor diverse Verenigingen van Eigenaren en Vastgoedmaatschappijen verrichten wij onderhoudswerkzaamheden aan zowel woningen als bedrijfspanden. Of het nu gaat om een grote of kleine klus, wij nemen graag uw zorg uit handen en nemen voor u contact op met de huurder(s) en zorgen ervoor dat de gerezen problemen op korte termijn worden opgelost. Gezien de omvang van ons bedrijf heeft u meestal te maken met een en dezelfde contactpersoon. Dit maakt het werken gemakkelijk, ook voor u op afstand.

Onderhoud
Dat onderhoud aan woningen en gebouwen een belangrijke zaak is moge duidelijk zijn. Het gaat hier immers om de toekomst van uw bezit! Tijdig én deskundig onderhoud is daarom van belang. Baltex werkt nauw samen met diverse onderaannemers op velerlei gebied. Onderhoud kan zowel (het voorkomen van) inbraakschade als bouwtechnische herstelwerkzaamheden betreffen. Inbraak- of waterschade wordt snel en vakkundig door ons hersteld. Beter is natuurlijk om het niet zover te laten komen. Op basis van het politiekeurmerk zorgen wij voor preventieve voorzieningen. Daarnaast voeren wij ook puur bouwtechnische reparaties uit, zoals het vervangen van een kozijn, deur en/of raam.

Mutatiewoningen
Met mutatiewoningen weten wij ook raad, de boel weer even opknappen voor de volgende huurder is iets wat wij veel omhande hebben. Of het nu gaat over de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, wc of de gehele woning. Wij verzorgen de gehele renovatie van slopen van bestaande installaties, evt. verwijderen van muren tot het opnieuw aanleggen van elektra, loodgieterwerk, stukadoor, tegelwerk, schilder enz.

Energielabel
Aan een energielabel kunt je zien hoe energiezuinig de woning is. Het energielabel loopt van A tot en met G. Een woning met het groene A label is het energiezuinigst en met het rode G label het minst energiezuinig. Baltex is goed op de hoogte van de mogelijke maatregelen om de woningen energiezuiniger te maken. je kunt hierbij denken aan HR cv ketel,dubbel glas en gevel/dak isolatie.
de voordelen van verhuurders zijn dat het verschil van label direct gevolgen kan hebben op de huurtarieven, de waarde van het bezit en het woongenot van de huurders.