Welkom op de website van Baltex

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Mail ons en u krijgt snel antwoord.

Contact

Over ons.

Aannemersbedrijf Baltex B.V. is een zelfstandige en onafhankelijke bouwonderneming. We zijn een familiebedrijf dat al sinds 1980 bestaat. Sinds de ruim 30 jaar dat ons bedrijf bestaat hebben wij ons voornamelijk toegelegd op onderhoud, verbouwingen, restauraties en aanbouwen.

Ons werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk in Amsterdam en de omliggende gemeentes, waarin wij veel te danken hebben aan mon-op-mond reclame. Als bouwbedrijf hebben wij naast een groot aantal tevreden klanten ook een aantal grote vaste klanten die al hun werk uitbesteden aan het bouwbedrijf.

De dagelijkse leiding van het bedrijf is in handen van Chris en Mark Baltzer. Samen met vaste medewerkers wordt er dagelijks aan diverse projecten gewerkt. De meeste van deze medewerkers zijn al een groot aantal jaren aan het bedrijf verbonden. Dit is kenmerkend voor de werksfeer en tegelijkertijd een belangrijke garantie voor de continuïteit en kwaliteit van onze werkzaamheden.

Werkwijze
Graag betrekken wij u, de klant, in de uitvoering, om samen tot het gewenste resultaat te komen. Opdrachtgevers verwachten, terecht, een kwaliteitproduct en goede service. Door middel van advisering en overleg en met oog voor detail proberen wij hier zoveel mogelijk beeld van de mogelijkheden te schetsen. Omdat elke bouwopdrachtverschillend is en er vaak meerdere zaken bij komen kijken, is het voor ons belangrijk om zoveel mogelijk mee te denken in uw wens. Het doel is dat u na afloop volledig tevreden bent met de door ons uitgevoerde bouwopdracht.

Kwaliteit
Ons team van werknemers en onderaannemers levert kwaliteitswerk geheel afgestemd op uw wensen. U kunt dan ook voor al uw renovatie-, timmer- en verbouwingswerkzaamheden bij ons terecht.

Meedenken
Indien u bouw- of verbouwingsplannen heeft, komen wij graag bij u langs. Wij denken met u mee over de diverse mogelijkheden. Daarna maken wij vrijblijvend een passende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor.
U kunt bij ons terecht voor het vervangen van een enkel keukenkastje tot de renovatie van een compleet huis. Onze ambitie is en blijft om u comfortabel, effici├źnt en plezierig te laten wonen of werken.